Finn eller legg til nødkontakter på Pixel-enheter

Hvis du har en Pixel-telefon, kan du velge at bestemte personer skal være nødkontaktene dine. Du kan også se personene du har lagt til som nødkontakter, i Sikkerhet-appen.

Legg til nødkontakter

For å legge til nødkontakter, åpne Sikkerhet-appen Sikkerhet-app. Finn ut hvordan du legger til nødkontakter.

Finn nødkontakter i Kontakter-appen

1. Åpne Kontakter-appen på telefonen.
  2. Øverst til høyre velger du Google-kontoen som har nødkontaktene dine.
  3. Velg en kontakt. Hvis det står «Nødkontakt» under navnet til vedkommende, er det en nødkontakt.
    • Hvis kontakten har mer enn ett telefonnummer, er telefonnummeret til vedkommende som skal brukes i nødssituasjoner, merket som «Nødssituasjon».
    • For å se resten av nødkontaktene dine, trykk på Nødkontakt. Sikkerhet-appen åpnes med en liste over nødkontaktene dine.
    • Hvis ingen av kontaktene dine er merket som «Nødkontakt», må du sørge for at du er logget på Google-kontoen din i Sikkerhet-appen. Åpne Sikkerhet-appen, trykk på Logg på, og trykk på Google-kontoen din.

Sjekk nødkontaktene dine i Kontakter-appen

1. Åpne Kontakter-appen på telefonen.
  2. Øverst til høyre velger du Google-kontoen som har nødkontaktene dine.
  3. Nederst trykker du på Fiks og administrer og så Nødkontakter. Sikkerhet-appen åpnes med en liste over nødkontaktene dine.