Hätäyhteyshenkilöiden löytäminen ja lisääminen Pixelille

Jos sinulla on Pixel-puhelin, voit tehdä tietyistä kontakteistasi hätäyhteyshenkilöitä. Näet hätäyhteyshenkilösi Turva-sovelluksesta.

Hätäyhteyshenkilön lisääminen

Jos haluat lisätä hätäyhteyshenkilön, avaa Turva-sovellus Turvasovellus. Katso, miten voit lisätä hätäyhteyshenkilön.

Hätäyhteyshenkilön löytäminen Yhteystiedot-sovelluksesta

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Yhteystiedot-sovellus.
  2. Valitse yhteystieto Jos nimen alla lukee Hätäyhteyshenkilö, henkilöllä on tämä status.
    • Jos yhteyshenkilölläsi on useita puhelinnumeroita, hätätilanumeron kohdalla lukee Hätäyhteyshenkilö.
    • Jos haluat nähdä hätäyhteyshenkilösi, valitse Hätäyhteyshenkilö. Turva-sovellus avautuu, ja hätäyhteyshenkilösi näkyvät siinä.
    • Jos yhdenkään yhteystiedon kohdalla ei ole Hätäyhteyshenkilö-merkintää, varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi Turva-sovelluksessa. Avaa Turva-sovellus, valitse Kirjaudu sisään ja valitse Google-tilisi.