Find eller tilføj kontaktpersoner ved nødsituationer på Pixel

Hvis du har en Pixel-telefon, kan du vælge bestemte personer som kontaktpersoner ved nødsituationer. Du kan også se, hvem du har tilføjet som kontaktpersoner ved nødsituationer, i appen Sikkerhed.

Tilføj en kontaktperson ved nødsituationer

Hvis du vil tilføje en kontaktperson ved nødsituationer, skal du åbne appen Sikkerhed Appen Sikkerhed. Se, hvordan du tilføjer en kontaktperson ved nødsituationer.

Find en kontaktperson ved nødsituationer i appen Kontakter

1. Åbn appen Kontakter på din telefon.
  2. Øverst til højre skal du vælge den Google-konto, der indeholder dine kontaktpersoner ved nødsituationer.
  3. Vælg en kontakt. Hvis der står "Kontaktperson ved nødsituationer" under kontaktens navn, er vedkommende en kontaktperson ved nødsituationer.
    • Hvis din kontakt har mere end ét telefonnummer, markeres vedkommendes alarmnummer som "Nødsituation".
    • Hvis du vil se resten af dine kontaktpersoner ved nødsituationer, kan du trykke på Kontaktperson ved nødsituationer. Appen Sikkerhed åbnes med en liste over dine kontaktpersoner ved nødsituationer.
    • Hvis ingen af dine kontakter er markeret som "Kontaktperson ved nødsituationer", skal du sørge for, at du er logget ind på din Google-konto i appen Sikkerhed. Åbn appen Sikkerhed, tryk på Log ind, og tryk derefter på din Google-konto.

Tjek dine kontaktpersoner ved nødsituationer i appen Kontakter

1. Åbn appen Kontakter på din telefon.
  2. Øverst til højre skal du vælge den Google-konto, der indeholder dine kontaktpersoner ved nødsituationer.
  3. Nederst på skærmen skal du trykke på Ret og administrer og derefter Kontaktpersoner ved nødsituationer. Appen Sikkerhed åbnes med en liste over dine kontaktpersoner ved nødsituationer.