Exportera eller säkerhetskopiera kontakter

Du kan överföra dina kontakter till ett annat e-postkonto på datorn.

Exportera kontakter

Du kan lägga till kontakter i ett annat e-postkonto genom att först ladda ned dem som en CSV- eller vCard-fil. Du kan frigöra lagringsutrymme genom att exportera kontakterna och sedan radera dem du inte behöver.

1. Öppna Google Kontakter.
  2. Markera enligt något av följande alternativ:
    • En enda kontakt: Markera kryssrutan vid kontaktens namn.
    • Flera kontakter: Markera kryssrutorna vid alla kontakter som ska exporteras.
    • Alla kontakter: Markera kryssrutan vid en kontakt. Klicka sedan på Valåtgärder uppe till vänster följt av Alla.
  3. Klicka på Fler åtgärder Mer uppe till vänster följt av Exportera.
  4. Välj Google CSV om du vill säkerhetskopiera kontakterna.
  5. Klicka på Exportera för att spara filen.
Tips! Det går inte att välja alla kontakter i katalogen om du använder Google Kontakter i ett jobb- eller skolkonto.