Eksporter, sikkerhetskopier eller gjenopprett kontakter

Du kan bruke datamaskinen din til å overføre kontakter til en annen e-postkonto.

Eksportér kontakter

Hvis du vil du legge kontaktene dine til en annen e-postkonto, laster du dem først ned som en CSV- eller vCard-fil. Så eksporterer du kontaktene. Deretter sletter du kontakter du ikke trenger, for å frigjøre lagringsplass.

1. Gå til Google-kontakter.
  2. Velg ett av disse alternativene:
    • Én kontakt: Merk av i boksen ved siden av kontaktnavnet.
    • Flere kontakter: Merk av i boksene ved siden av alle kontaktene du vil eksportere.
    • Alle kontakter: Merk av i boksen ved siden av hvilken som helst kontakt, og klikk på Valghandlinger øverst til venstre og så Alle.
  3. Øverst til høyre klikker du på Flere handlinger Merog så Eksportér.
  4. For å sikkerhetskopiere kontaktene dine, velg Google CSV.
  5. For å lagre filen din, klikk på Eksportér.
Tips: Hvis du bruker Google-kontakter via jobb eller skole, kan du ikke velge alle kontaktene i katalogen.