Yhteystietojen eksportointi, varmuuskopiointi ja palauttaminen

Voit siirtää yhteystiedot toiselle sähköpostitilille tietokoneella.

Yhteystietojen vieminen

Jos haluat lisätä yhteystietoja toiselle sähköpostitilille, lataa ne ensin CSV- tai vCard-tiedostona. Voit vapauttaa tallennustilaa viemällä yhteystiedot ja poistamalla sitten ne, joita et tarvitse.

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Yksi yhteystieto: Valitse valintaruutu yhteystiedon nimen kohdalta.
    • Useita yhteystietoja: Valitse valintaruudut kaikkien vietävien yhteystietojen kohdalta.
    • Kaikki yhteystiedot: Merkitse ruutu minkä tahansa kontaktin kohdalta valituksi ja klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valintatoiminnot ja sitten Kaikki.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää toimintoja Lisääja sitten Vie.
  4. Varmuuskopioi yhteystiedot valitsemalla Google CSV.
  5. Tallenna tiedosto valitsemalla Vie.
Vinkki: Jos käytät Google-yhteystietoja töissä tai koulussa, et voi valita kaikkia hakemiston yhteystietoja.
Tietokone Android