Eksportér, sikkerhedskopiér eller gendan kontakter

Du kan bruge din computer til at overføre kontakter til en anden mailkonto.

Du kan sikkerhedskopiere de kontakter, der er gemt på din telefon eller dit SIM-kort. Hvis du mister eller er nødt til at udskifte din telefon, kan du gendanne kontakterne på den nye telefon.

Proceduren for gendannelse af data afhænger af din telefon og Android-version. Du kan ikke gendanne sikkerhedskopieret indhold fra en nyere Android-version på en telefon med en ældre Android-version.

Hvis du gemmer dine kontakter på din Google-konto, vises de automatisk på din telefon, når du logger ind. På den måde behøver du ikke at gendanne kontakter. Få flere oplysninger om synkronisering.

Eksportér kontakter

1. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Ret og administrer og derefter Eksportér til fil.
  3. Vælg en eller flere konti, som du vil eksportere kontakter fra.
  4. Tryk på Eksportér til .vcf-fil.

Aktivér eller deaktiver automatisk backup

Når du konfigurerer din Google-konto på din telefon første gang, bliver du spurgt, om du vil sikkerhedskopiere dine data. Sådan ændres denne indstilling:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System og derefter Backup.
  3. Aktivér eller deaktiver Sikkerhedskopiér til Google Drev.

Gendan kontakter fra backups

Vigtigt! Du kan ikke gendanne sikkerhedskopieret indhold fra en nyere Android-version på en enhed med en ældre Android-version. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Google.
  3. Tryk på Konfigurer og gendan.
  4. Tryk på Gendan kontakter.
  5. Hvis du har flere Google-konti, skal du trykke på Fra konto for at vælge, hvilken kontos kontakter der skal gendannes.
  6. Tryk på telefonen med de kontakter, der skal kopieres.
  7. Deaktiver SIM-kort eller Lagerplads på enheden, hvis du ikke vil kopiere kontakter fra dit SIM-kort eller telefonens lagerplads.
  8. Tryk på Gendan, og vent derefter, til du ser teksten "Kontakterne blev gendannet".
  9. Din telefon gendanner kun kontakter, som den ikke har i forvejen, så du undgår dobbelte forekomster. Dine gendannede kontakter synkroniseres også med din aktuelle Google-konto og andre enheder.

Tip! Hvis du vil gendanne kontakter fra andre apps, f.eks. Outlook eller WhatsApp, skal du geninstallere de pågældende apps.

Flere måder at sikkerhedskopiere og gendanne på

Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer eller gendanner data på en Pixel-telefon eller på en Android-telefon.