Eksportér, sikkerhedskopiér eller gendan kontakter

Du kan bruge din computer til at overføre kontakter til en anden mailkonto.

Eksportér kontakter

Hvis du vil føje dine kontakter til en anden mailkonto, skal du først downloade dem som en CSV- eller vCard-fil. Du kan frigøre plads ved at eksportere og derefter slette kontakter, du ikke har brug for.

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Vælg én af følgende muligheder:
    • En enkelt kontakt: Markér afkrydsningsfeltet ud for kontaktens navn.
    • Flere kontakter: Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de kontakter, du vil eksportere.
    • Alle kontakter: Markér afkrydsningsfeltet ud for en vilkårlig kontakt, og klik øverst til venstre på Markeringstype og derefter Alle.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Flere handlinger Mereog derefter Eksportér.
  4. Vælg Google-CSV for at sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner.
  5. Klik på Eksportér for at gemme din fil.
Tip! Hvis du bruger Google Kontakter til arbejde eller skole, kan du ikke vælge alle kontakter i indekset.