Exportar els contactes, crear-ne còpies de seguretat o restaurar-los

Pots utilitzar l’ordinador per transferir contactes a un altre compte de correu electrònic.

Exportar contactes

Per afegir els teus contactes a un altre compte de correu electrònic, primer cal que els baixis com a fitxer CSV o vCard. Per alliberar espai d'emmagatzematge, exporta i suprimeix els que no necessitis.

1. Ves a Contactes de Google.
  2. Selecciona una de les opcions següents:
    • Un sol contacte: marca la casella que hi ha al costat del nom del contacte.
    • Diversos contactes: marca les caselles que hi ha al costat de tots els contactes que vulguis exportar.
    • Tots els contactes: marca la casella de qualsevol contacte i, a la part superior esquerra, fes clic a Accions de selecció i, a continuació, Tots.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Més accions Més i, a continuació, Exporta.
  4. Per crear una còpia de seguretat dels contactes, selecciona CSV de Google.
  5. Per desar el fitxer, fes clic a Exporta.
Consell: si fas servir Contactes de Google per a la feina o un centre educatiu, no pots seleccionar tots els contactes del directori.