Contacten exporteren of er een back-up van maken

Contacten exporteren

Als u uw contacten wilt toevoegen aan een ander e-mailaccount, downloadt u ze eerst als csv- of vCard-bestand. Als u opslagruimte wilt vrijmaken, kunt u contacten exporteren en verwijderen die u niet meer nodig heeft.

1. Ga naar Google Contacten.
  2. Selecteer een van de volgende opties:
    • Eén contact: Vink het selectievakje aan naast de naam van het contact.
    • Meerdere contacten: Vink de selectievakjes aan naast elk contact dat u wilt exporteren.
    • Alle contacten: Vink het selectievakje aan naast een contact en klik linksboven op Selectieacties en dan Alle.
  3. Klik linksboven op Meer acties Meeren dan Exporteren.
  4. Selecteer Google CSV als u een back-up wilt maken van uw contacten.
  5. Klik op Exporteren om het bestand op te slaan.

Tip: Als u Contacten gebruikt voor werk of school, kunt u niet alle contacten in de telefoongids selecteren.