Exportera, säkerhetskopiera eller återställa kontakter

Du kan överföra dina kontakter till ett annat e-postkonto på datorn.

Exportera kontakter

Du kan lägga till kontakter i ett annat e-postkonto genom att först ladda ned dem som en CSV- eller vCard-fil. Du kan frigöra lagringsutrymme genom att exportera kontakterna och sedan radera dem du inte behöver.

1. Öppna Google Kontakter.
  2. Markera enligt något av följande alternativ:
    • En enda kontakt: Markera kryssrutan vid kontaktens namn.
    • Flera kontakter: Markera kryssrutorna vid alla kontakter som ska exporteras.
    • Alla kontakter: Markera kryssrutan vid en kontakt. Klicka sedan på Valåtgärder uppe till vänster följt av Alla.
  3. Tryck på Fler åtgärder Mer uppe till höger följt av Exportera.
  4. Välj Google-CSV om du vill säkerhetskopiera kontakterna.
  5. Klicka på Exportera för att spara filen.
Tips! Det går inte att välja alla kontakter i katalogen om du använder Google Kontakter i ett jobb- eller skolkonto.