Slå sammen dupliserte kontakter

Hvis du har dupliserte oppføringer for samme person i Google-kontakter, kan du slå dem sammen.

Du kan ikke slå sammen kontakter som er lagret i forskjellige Google-kontoer.

1. Gå til Google-kontakter.
  2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny og så Slå sammen og rydd opp.
  3. Hvis du ikke finner «Slå sammen duplikater»-alternativet, har du ingen kontakter som kan slås sammen. Hvis du finner kontakter du kan slå sammen, gjør du følgende:
    • Klikk på Slå sammen for å godta ett eller flere forslag om dupliserte kontakter.
    • Klikk på Slå sammen alle for å godta alle forslag om dupliserte kontakter.
  4. Valgfritt: Gjør dette hvis du vil velge hvilke kontakter som skal slås sammen:
    • Gå til Google-kontakter.
    • For å velge kontaktene du vil slå sammen, hold markøren over hvert profilbilde eller monogram. Deretter merker du av i boksen.
    • Øverst til høyre klikker du på .

Del opp sammenslåtte kontakter

Du kan dele opp kontakter du tidligere har slått sammen.

Finn ut hvordan du angrer endringer i kontakter.