Dubbele contacten samenvoegen

Als dezelfde persoon meerdere keren wordt weergegeven in Google Contacten, kunt u deze vermeldingen samenvoegen.

U kunt geen contacten samenvoegen die zijn opgeslagen in verschillende Google-accounts.

Duplicaten samenvoegen

1. Open de app Contacten Contacten-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Suggesties.
  3. Tik op Dubbele contacten opruimen. Als dit niet wordt weergegeven, heeft u geen contacten die kunnen worden samengevoegd.
    • Als u één suggestie voor dubbele contacten wilt accepteren, tikt u op Samenvoegen.
    • Als u alle suggesties voor dubbele contacten wilt accepteren, tikt u bovenaan het scherm op Alles samenvoegen.
  4. Optioneel: Als u wilt kiezen welke contacten u wilt samenvoegen:
    1. Open de app Contacten Contacten-app op uw apparaat.
    2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Selecteren.
    3. Kies de contacten die u wilt samenvoegen.
    4. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Samenvoegen.

Samengevoegde contacten scheiden

U kunt een samengevoegd contact scheiden.

Meer informatie over het ongedaan maken van wijzigingen in contacten.