Yhteystietojen kopioiden yhdistäminen

Jos sinulla on useita samaan henkilöön liittyviä yhteystietoja Google-yhteystiedoissa, voit yhdistää ne.

Eri Google-tileille tallennettuja yhteystietoja ei voi yhdistää.

Kopioiden yhdistäminen

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Ehdotukset.
  3. Valitse Poista kopiot. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, yhdistettäviä yhteystietoja ei ole.
    • Hyväksy yhdistämisehdotus valitsemalla Yhdistä.
    • Hyväksy kaikki kopioiden yhdistämisehdotukset valitsemalla Yhdistä kaikki.
  4. Valinnainen: Jos haluat mieluummin valita yhdistettävät yhteystiedot:
    1. Avaa laitteen Yhteystiedot-sovellus Yhteystiedot-sovellus.
    2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Valitse.
    3. Valitse yhdistettävät yhteystiedot.
    4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Yhdistä.

Yhdistettyjen yhteystietojen erottaminen

Voit erottaa yhteystiedon, jonka olet yhdistänyt aiemmin.

Lue lisää yhteystietoihin tehtyjen muutosten kumoamisesta.