Yhteystietojen kopioiden yhdistäminen

Jos sinulla on useita samaan henkilöön liittyviä yhteystietoja Google-yhteystiedoissa, voit yhdistää ne.

Eri Google-tileille tallennettuja yhteystietoja ei voi yhdistää.

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Yhdistä ja korjaa.
  3. Jos et näe Yhdistä kopiot ‑vaihtoehtoa, sinulla ei ole yhdistettäviä yhteystietoja. Jos löydät yhdistettäviä yhteystietoja:
    • Voit hyväksyä yhden tai useampia kopioiden yhdistämisehdotuksia valitsemalla Yhdistä.
    • Hyväksy kaikki kopioiden yhdistämisehdotukset valitsemalla Yhdistä kaikki.
  4. Valinnainen: Jos haluat valita yhdistettävät yhteystiedot:
    • Siirry Google-yhteystietoihin.
    • Voit valita yhdistettävät yhteystiedot viemällä hiiren kunkin profiilikuvan tai nimikirjaimen päälle. Valitse sitten ruutu.
    • Valitse yläreunasta Call merge.

Yhdistettyjen yhteystietojen erottaminen

Voit erottaa yhteystiedon, jonka olet yhdistänyt aiemmin.

Lue lisää yhteystietoihin tehtyjen muutosten kumoamisesta.