Slå forekomster af samme kontakt sammen

Hvis du har flere forekomster af den samme person i Google Kontakter, kan du slå dem sammen.

Du kan ikke slå kontakter sammen, som er gemt på forskellige Google-konti.

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og så Flet og ret.
  3. Hvis du ikke kan se valgmuligheden "Flet dubletter", har du ingen kontakter, der kan flettes. Hvis du finder kontakter, som kan flettes, kan du gøre følgende:
    • Klik på Flet for at acceptere et eller flere forslag til fletning af kontakter, der optræder flere gange.
    • Klik på Flet alle for at acceptere alle forslag til fletning af kontakter, der optræder flere gange.
  4. Valgfrit: Du kan vælge, hvilke kontakter der skal flettes, ved at gøre følgende:
    • Gå til Google Kontakter.
    • Vælg de kontakter, du vil flette, ved at holde markøren over hvert profilbillede eller monogram. Markér derefter afkrydsningsfeltet.
    • Klik på øverst til højre.

Adskil flettede kontakter

Du kan ophæve fletningen af en kontakt.

Se, hvordan du fortryder ændringer af kontakter.