Combinar contactes duplicats

Si teniu fitxes duplicades de la mateixa persona a Contactes de Google, podeu combinar-les.

No podeu combinar contactes que estiguin desats en Comptes de Google diferents.

1. Ves a Contactes de Google.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menú i, a continuació, Combina i corregeix.
  3. Si no trobes l'opció "Combina els contactes duplicats", vol dir que no tens cap contacte que puguis combinar. Si trobes contactes que pots combinar:
    • Per acceptar un o més suggeriments de contactes duplicats, fes clic a Combina.
    • Per acceptar tots els suggeriments de contactes duplicats, fes clic a Combina-ho tot.
  4. Opcional: si vols triar els contactes que vols combinar:
    • Ves a Contactes de Google.
    • Per seleccionar els contactes que vols combinar, passa el cursor per sobre de cada foto de perfil o monograma. A continuació, marca la casella.
    • A la part superior dreta, fes clic a .

Separar contactes combinats

Pots separar un contacte que hagis combinat.

Obtén informació sobre com pots desfer canvis als contactes.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda