Sammanfoga kontaktdubbletter

Om du har dubblettuppgifter om en och samma person i Google Kontakter kan du sammanfoga dem.

Det går inte att sammanfoga kontakter som sparats i olika Google-konton.

Slå samman dubbletter

1. Öppna appen Kontakter på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Uppe till höger väljer du det Google-konto som har kontaktdubbletterna du vill slå samman.
  3. Tryck på Åtgärda och hantera längst ned följt av Slå samman och åtgärda.
  4. Tryck på Slå samman dubbletter. Om alternativet inte visas har du inga kontakter som kan slås samman.
    • Godkänn ett förslag om att slå samman dubblettkontakter genom att trycka på Slå samman.
    • Om du vill godkänna alla föreslagna sammanslagningar trycker du på Slå samman alla längst ned på skärmen.
  5. Valfritt: Så här gör du om du vill välja vilka kontakter som ska slås samman:
    1. Öppna appen Kontakter på enheten.
    2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Välj.
    3. Välj vilka kontakter som du vill slå samman.
    4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Slå samman.

Dela upp sammanslagna kontakter

Du kan dela upp en sammanslagen kontakt.

Läs om hur du ångrar ändringar av kontakter.