Utilitzar Contactes de Google amb un lector de pantalla

Pots utilitzar un lector de pantalla amb Contactes de Google.

Lectors de pantalla que es poden utilitzar

Sistema operatiu Lector de pantalla Navegador
Microsoft Windows NVDA o JAWS Firefox
MAC VoiceOver Safari
Chrome OS ChromeVox Google Chrome

Tecles de drecera

Perquè les tecles de drecera següents funcionin, s'ha d'activar el "Mode Focus" al lector de pantalla NVDA o el "Mode de formularis" al JAWS. Si utilitzeu VoiceOver o ChromeVox, no cal activar cap mode especial.

Acció Drecera
Anar al quadre de cerca /
Obre la llista de tecles de drecera ?
Va al contacte següent j o
Va al contacte anterior k o
Selecciona el contacte actual x
Selecciona tots els contactes d'una llista o bé Ctrl+a
Obre les dades del contacte Retorn
Combina els contactes seleccionats m
Desa els canvis d'un contacte o bé Ctrl+Retorn

Navegar per Contactes de Google

Contactes de Google inclou 5 seccions principals:

• Barra de Google
  • Quadre de cerca
  • Llista de navegació
  • Llista de contactes
  • Dades del contacte
Barra de Google

La barra de Google ofereix enllaços i menús emergents relacionats amb el vostre compte de Google, com ara altres aplicacions de Google, notificacions del compte i l'enllaç per tancar la sessió.

Enllaços i menús de la barra de Google

• Aplicacions: s'obre perquè pugueu navegar per altres aplicacions de Google.
  • Notificacions no llegides: mostra notificacions del compte de Google+. Si utilitzeu Google+ i teniu notificacions d'aquest producte, podeu llegir-les aquí.
  • Compte: us permet tancar la sessió, afegir un compte, gestionar l'actual o consultar la política de privadesa de Google. Si utilitzeu Google+, el menú també inclou un enllaç al vostre perfil de Google+.
Cerca

Per moure el focus al quadre de cerca i cercar-hi els vostres contactes, premeu /.

Llista de navegació

La llista de navegació controla quins contactes es mostren a la visualització principal i inclou enllaços a altres eines i recursos.

Opcions de la llista de navegació

• Tots els contactes
  • Contactes freqüents
  • Duplicats: podeu revisar i combinar els contactes duplicats del compte.
  • Etiquetes: podeu organitzar els contactes en grups.
  • Més: podeu explorar altres opcions, com ara Importa, Exporta i Imprimeix.
  • Configuració
  • Ajuda i suggeriments
Llista i dades de contactes

La visualització principal de contactes inclou una llista dels vostres contactes.

Per veure o editar les dades d'un contacte, premeu Retorn.

Per tornar a la llista de contactes, premeu Esc.