Se, grupper og del kontakter

Du kan organisere personer og bedrifter i Kontakter ved hjelp av etiketter.

Med Kontakter-appen kan du både finne detaljert informasjon om kontaktene dine og organisere kontakter med etiketter som «venner» eller «familie».

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Sjekk kontaktene dine

1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på Kontakter nederst.
    1. Kontakter etter etikett:
      1. Trykk på Etikett øverst.
      2. Velg en etikett.
    2. Kontakter for en annen konto:
      1. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt og så velg en konto.
    3. Kontakter for alle kontoene dine:
      1. Øverst trykker du på kontoen din og så Alle kontakter.

Tips: Hvis du har flere kontakter med den samme informasjonen, blir all informasjon gruppert i én kontakt.

For å sjekke kontaktene i Google-kontoen din på nettet, gå til Google-kontakter.

Kontakt noen

Du kan ringe, sende tekstmeldinger eller sende e-post til kontaktene dine. Du kan også finne ut hvordan du har videosamtaler med kontaktene dine.

1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på en kontakt i listen.
  3. Velg et alternativ.

Opprett en gruppe

Du kan gruppere kontaktene dine med etiketter.

1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Øverst trykker du på Etikett  og så Ny etikett.
  3. Skriv inn et etikettnavn.
  4. Trykk på OK.
    1. Legg til én kontakt i en etikett:
      1. Trykk på Legg til kontakt Legg til en ny kontakt.
      2. Velg en kontakt.
    2. Legg til flere kontakter i en etikett:
      1. Trykk på Legg til kontakt Legg til en ny kontakt.
      2. Trykk og hold på en kontakt.
      3. Trykk på andre kontakter du vil legge til og så Legg til.

Tips: Hvis en kontakt har flere e-postadresser, legges bare standard-e-postadressen til i etikettgruppen.

Endre en standard-e-postadresse

1. Åpne kontakten i Kontakter-appen på Android-enheten
  2. Trykk og hold på en e-postadresse.
  3. Trykk på Angi som standard.

Fjern kontakter fra en gruppe

1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på  Etikett øverst til venstre .
  3. Velg en etikett.
  4. Trykk på Mer Merog så Fjern kontakter.
  5. Trykk på Fjern Fjern ved siden av kontakten du vil slette.

Del kontaktene dine

1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på en kontakt i listen.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Del.
  4. Velg hvordan du vil dele kontakten.

Sjekk din egen kontaktinformasjon

1. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt og så innstillingene for Kontakter-appen.
  2. Trykk på Informasjonen din.

Finn ut hvordan du redigerer eller sletter kontakter.