Yhteystietojen tarkistaminen, ryhmittely ja jakaminen

Voit järjestellä henkilöitä ja yrityksiä Yhteystiedot-sovelluksessa tunnisteiden avulla.

Voit etsiä sovelluksessa kontaktiesi yhteystietoja ja merkitä heitä tunnisteilla esimerkiksi ystäviksi tai perheenjäseniksi.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Yhteystietojen tarkistaminen

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Yhteystiedot.
    1. Yhteystiedot tunnisteen mukaan:
      1. Napauta yläreunasta Tunniste .
      2. Valitse tunniste.
    2. Toisen tilin yhteystiedot:
      1. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten Valitse tili.
    3. Kaikkien tilien yhteystiedot:
      1. Valitse yläreunasta tilisi ja sitten Kaikki yhteystiedot.

Vinkki: Jos useissa yhteystiedoissa on samoja merkintöjä, ne ryhmitellään yhdeksi yhteystiedoksi.

Jos haluat tarkistaa Google-tilisi yhteystiedot verkossa, siirry Google-yhteystietoihin.

Yhteydenotot

Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai tekstiviestejä kontakteillesi. Voit myös lukea ohjeet videopuheluiden soittamiseen kontakteillesi.

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse yhteystieto luettelosta.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto.

Ryhmän luominen

Voit ryhmitellä yhteystietoja tunnisteiden avulla.

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunasta Tunniste  ja sitten Uusi tunniste.
  3. Lisää tunnisteen nimi.
  4. Valitse OK.
    1. Yhden yhteystiedon lisääminen tunnisteeseen:
      1. Valitse Lisää yhteystieto Lisää uusi yhteystieto.
      2. Valitse yhteystieto.
    2. Useiden yhteystietojen lisääminen tunnisteeseen:
      1. Valitse Lisää yhteystieto Lisää uusi yhteystieto.
      2. Kosketa pitkään yhteystietoa.
      3. Valitse muut lisättävät yhteystiedot ja sitten Lisää.

Vinkki: Jos yhteystiedolla on useita sähköpostiosoitteita, vain oletussähköposti lisätään tunnisteryhmään.

Oletussähköpostin muuttaminen

1. Avaa yhteystieto Android-puhelimen tai ‑tabletin Yhteystiedot-sovelluksesta .
  2. Kosketa sähköpostiosoitetta pitkään.
  3. Valitse Aseta oletus.

Yhteystietojen poistaminen ryhmästä

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Tunniste .
  3. Valitse Tunniste.
  4. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista yhteystiedot.
  5. Valitse poistettavan yhteystiedon kohdalta Poista Poista.

Yhteystietojen jakaminen

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse luettelosta yhteystieto.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Jaa.
  4. Valitse yhteystiedon jakamistapa.

Omien yhteystietojen tarkistaminen

1. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi ja sitten Yhteystiedot-sovelluksen asetukset.
  2. Valitse Omat tiedot.

Lue lisää yhteystietojen muokkaamisesta ja poistamisesta.

Android Tietokone