Veure, agrupar i compartir contactes

Podeu utilitzar etiquetes per organitzar les persones i les empreses que teniu a Contactes.

Podeu fer servir l'aplicació Contactes per trobar la informació de contacte d'algú o organitzar els contactes amb etiquetes, com ara "amics" o "família".

Crear un grup

1. Ves a Contactes de Google.
  2. A l'esquerra, al costat d'"Etiquetes", fes clic a Crea una etiqueta Afegeix.
  3. Escriu un nom i fes clic a Desa.

Afegir o suprimir contactes d'un grup

Afegir contactes a un grup
  1. Ves a Contactes de Google.
  2. Selecciona una de les opcions següents:
    • Un sol contacte: marca la casella que hi ha al costat del nom del contacte.
    • Diversos contactes: marca les caselles que hi ha al costat de tots els contactes que vulguis afegir.
    • Tots els contactes: marca la casella de qualsevol contacte i, a la part superior esquerra, fes clic a Accions de selecció i, a continuació, Tots.
  3. A la part superior, fes clic a Gestiona les etiquetes Etiqueta.
  4. Fes clic a l'etiqueta de grup que vulguis.
  5. Fes clic a Aplica.

Consell: si un contacte té diverses adreces electròniques, només la predeterminada s'afegeix al grup d'etiquetes. Pots utilitzar l'aplicació Contactes en un dispositiu Android per canviar l'adreça electrònica predeterminada d'un contacte.

Suprimir contactes d'un grup
  1. Ves a Contactes de Google.
  2. A l'esquerra, fes clic al nom d'un grup.
  3. Selecciona els contactes que vols suprimir marcant les caselles que hi ha al costat dels noms.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Etiqueta Etiqueta.
  5. Desmarca el nom del grup.

Editar o suprimir un grup

1. Ves a Contactes de Google.
  2. A l'esquerra, a sota d'"Etiquetes", col·loca el cursor al grup que vulguis editar o suprimir.
  3. Segueix els passos en pantalla.

Utilitzar grups a Gmail

Enviar un correu electrònic a un grup
  1. Obre Gmail.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Redacta.
  3. Al camp "Per a", comença a escriure el nom del grup i, a continuació, selecciona'l a la llista que es mostra.
  4. Veuràs una llista de contactes al camp "Per a".
Crear o editar grups

Nota: si fas servir Gmail a la feina o a l'escola i algú et dona accés al seu compte de Gmail, també pots gestionar les etiquetes dels seus contactes.

1. Obre Gmail.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Redacta.
  3. Fes clic a Per a, Cc o Cco.
  4. Cerca un contacte i marca la casella que hi ha al costat.
  5. Fes clic a Gestiona les etiquetes.
  6. Canvia o afegeix etiquetes de grup:
    • Per afegir el contacte a una etiqueta de grup, fes clic a l'etiqueta i, a continuació, a Aplica.
    • Per suprimir el contacte d'una etiqueta de grup, fes clic a l'etiqueta i, a continuació, a Aplica.
    • Per crear i afegir una etiqueta nova, fes clic a Crea una etiqueta i segueix els passos en pantalla.