Veure, agrupar i compartir contactes

Podeu utilitzar etiquetes per organitzar les persones i les empreses que teniu a Contactes.

Podeu fer servir l'aplicació Contactes per trobar la informació de contacte d'algú o organitzar els contactes amb etiquetes, com ara "amics" o "família".

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Consultar contactes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes .
  2. A la part inferior, toqueu Contactes.
    1. Contactes per etiqueta:
      1. A la part superior, toqueu Etiqueta .
      2. Seleccioneu una etiqueta.
    2. Contactes d'un altre compte:
      1. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil i, a continuació, Selecciona un compte.
    3. Contactes de tots els vostres comptes:
      1. A la part superior, toqueu el vostre compte i, a continuació, Tots els contactes.

Consell: si teniu diversos contactes amb la mateixa informació, la informació s'agruparà en un sol contacte.

Per consultar els contactes del vostre Compte de Google al web, aneu a Contactes de Google.

Contactar amb algú

Podeu trucar o bé enviar correus electrònics o missatges de text als contactes. També podeu obtenir informació sobre com es fan videotrucades amb els contactes.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes .
  2. Toqueu un contacte de la llista.
  3. Seleccioneu una opció.

Crear un grup

Podeu agrupar els contactes amb etiquetes.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes .
  2. A la part superior, toqueu Etiqueta  i, a continuació, Nova etiqueta.
  3. Introduïu un nom per a l'etiqueta.
  4. Toqueu D'acord.
    1. Afegiu un contacte a una etiqueta:
      1. Toqueu Afegeix un contacte Afegeix un contacte.
      2. Seleccioneu un contacte.
    2. Afegiu diversos contactes a una etiqueta:
      1. Toqueu Afegeix un contacte Afegeix un contacte.
      2. Manteniu premut un contacte.
      3. Toqueu els altres contactes que vulgueu afegir i, a continuació, Afegeix.

Consell: si un contacte té diverses adreces electròniques, només la predeterminada s'afegeix al grup de l'etiqueta.

Canviar una adreça electrònica predeterminada

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre el contacte a l'aplicació Contactes .
  2. Mantén premuda una adreça electrònica.
  3. Toca Defineix com a predeterminat.

Suprimir contactes d'un grup

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes .
  2. A la part superior esquerra,  toqueu Etiqueta .
  3. Seleccioneu una etiqueta.
  4. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix els contactes.
  5. Al costat del contacte que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix Suprimeix.

Compartir contactes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes .
  2. A la llista, toqueu un contacte.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix.
  4. Seleccioneu com el voleu compartir.

Consultar la informació de contacte pròpia

1. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil i, a continuació, configuració de l'aplicació Contactes.
  2. Toqueu La teva informació.

Obteniu informació sobre com podeu editar o suprimir contactes.