Visa Google Kontakter på en mobil enhet eller dator

Du kan synkronisera Google Kontakter till en mobil, surfplatta eller dator. När du ändrar en kontakt ändras den överallt.

1. Öppna appen Inställningar på iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Konton och lösenord följt av Lägg till konto följt av Google.
  3. Ange e-postadress och lösenord.
  4. Tryck på Nästa.
  5. Aktivera Kontakter.
  6. Tryck på Spara högst upp.

Starta synkroniseringen genom att öppna appen Kontakter på iPhone eller iPad.

Om Google-kontot är ett jobb- eller skolkonto

Läs mer om hur du synkroniserar kontakter på jobb- eller skolenheten så att du kan visa uppgifter som befattningar och jobbadresser från företagskataloger.

Kontakterna synkroniseras inte

Kontrollera att Google-kontot är anslutet till iPhone eller iPad med hjälp av SSL, vilket är den säkra anslutning som rekommenderas.

1. Öppna appen Inställningar på iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Kontakter följt av Konton.
  3. Tryck på ditt Google-konto.
  4. Aktivera Kontakter.
  5. Tryck på Konto följt av Avancerat.
  6. Aktivera Använd SSL.
  7. Tryck på Konto följt av Klar.
  8. Testa att lägga till kontot igen.