Synkroniser Google-kontakter med mobilenheter eller datamaskiner

Google Contacts Sync

Du kan synkronisere Google-kontakter til telefoner, nettbrett og datamaskiner. Når du endrer en kontakt, endres kontakten på alle enhetene dine.

Google-kontaktene dine synkroniseres til Android-enheten din når du logger på. Endringer av kontaktene dine synkroniseres automatisk, slik at de er synkronisert og oppdatert. Hvis en enhet er logget på flere Google-kontoer, blir Google-kontakter fra alle kontoene synkronisert til den.

Viktig: Hvis du bruker en Google-konto via jobb- eller skole, må du laste ned Kontakter-appen for å få alle kontaktdetaljene, for eksempel stillingstitler.

Sikkerhetskopier og synkroniser enhetskontakter til Google-kontakter
Hvis du har kontakter lagret på enheten din som er merket som «Telefon», «Enhet» eller «Lokalt» i Kontakter-appen, og du vil at de skal synkroniseres med Google-kontakter, kan du finne ut hvordan du sikkerhetskopierer og synkroniserer kontakter på enheten.
Slå synkroniseringen av Google-kontakter på eller av
Viktig : Dette skjer når du slår av synkroniseringen av Google-kontakter:
  • Kontaktene dine blir fjernet fra enheten din. For å erstatte dem på enheten, slå på synkroniseringen av Google-kontakter igjen.
  • Du mister endringene du har gjort på enheten din, og som ikke er synkronisert med nettskyen ennå. For å sikre at disse endringene lagres i nettskyen, følger du instruksjonene nedenfor for å synkronisere manuelt før du slår av Google-kontaktsynkronisering:
  1. Åpne enhetsinnstillinger på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google og så Alle tjenester og så Innstillinger for Google-apper.
  3. Trykk på Synkronisering av Google-kontakter og så Status.
  4. Slå Synkronisering av Google-kontakter av eller på.
Slå av automatisk synkronisering
Hvis du vil ha Google-kontakter på enheten, men ikke vil at endringene skal synkroniseres automatisk til nettskyen, kan du stoppe den automatiske synkroniseringen:
  1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Passord og kontoer.
  3. Velg Google-kontoen din.
    • Hvis det finnes flere kontoer, velger du den som har innstillingen du vil endre.
  4. Trykk på Kontosynkronisering.
  5. Slå av Kontakter.
Synkroniser kontakter manuelt
Hvis automatisk synkronisering er slått av og du vil oppdatere kontaktene dine, kan du synkronisere Google-kontakter manuelt:
  1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google og så Alle tjenester og så Innstillinger for Google-apper.
  3. Trykk på Synkronisering av Google-kontakter og så Status.
  4. Trykk på Last inn på nytt .

Du kan også gjøre dette med Googles Kontakter-app:

1. Åpne Kontakter-appen Folk på Android-enheten.
  2. For å synkronisere, trekk ned på kontaktlisten.