Synkroniser Google-kontakter med mobilenheter eller datamaskiner

Google Contacts Sync

Du kan synkronisere Google-kontakter til telefoner, nettbrett og datamaskiner. Når du endrer en kontakt, endres kontakten på alle enhetene dine.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Kontakter. Du må kanskje rulle ned.
  3. Trykk på Legg til konto. Hvis du allerede har synkronisert en Google-konto med enheten din, trykker du på Kontoer.
  4. Trykk på Legg til konto etterfulgt av Google.
  5. Følg veiledningen for å logge på Google-kontoen din.
  6. Velg hvilke Google-apper som skal synkroniseres med enheten din. Du kan når som helst oppdatere disse innstillingene.
  7. Trykk på Lagre.

For å starte synkroniseringen, åpne Kontakter-appen på iPhone eller iPad.

Hvis du har en Google-konto via jobb eller skole

Hvis du vil sikre at du kan se opplysninger som stillingstitler eller jobbadresser fra en bedriftskatalog, må du lære hvordan du synkroniserer kontakter på jobb- eller skoleenheter

Kontaktene synkroniseres ikke

Sørg for at Google-kontoen din er koblet til iPhone eller iPad via SSL, som er den sikre tilkoblingen vi anbefaler.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Kontakter etterfulgt av Kontoer.
  3. Trykk på Google-kontoen din.
  4. Slå på «Kontakter».
  5. Trykk på Konto etterfulgt av Avansert.
  6. Slå på «Bruk SSL».
  7. Trykk på Konto etterfulgt av Ferdig.
  8. Prøv å legge til kontoen din på nytt.