Google Contacten synchroniseren met je mobiele apparaat of computer

Google Contacts Sync

Je kunt je Google Contacten synchroniseren met een telefoon, tablet en computer. Als je een contact wijzigt, wordt dat contact op alle apparaten aangepast.

Op een Mac

1. Open 'Systeemvoorkeuren' op uw Mac-computer.
  2. Klik op Internetaccounts.
  3. Klik op Google.
    Opmerking: Als u een ander account wilt gebruiken, klikt u in de linkerbenedenhoek op 'Voeg toe' Toevoegen en dan Google
  4. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik op Volgende.
  5. Vink Contacten aan.
  6. Klik op Gereed.

Op een Windows 10-computer

1. Open 'Instellingen' op uw Windows-computer.
  2. Klik op Accounts en dan E-mail- en app-accounts en dan Een account toevoegen en dan Google.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Controleer de rechten en klik vervolgens op Toestaan.
  5. Klik op Gereed.