Google Contacten bekijken op uw mobiele apparaat of computer

U kunt Google Contacten synchroniseren met een telefoon, tablet en computer. Wanneer u een contact wijzigt, wordt dat contact op alle apparaten aangepast.

1. Open de app Instellingen van uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Accounts en wachtwoorden en dan Account toevoegen en dan Google.
  3. Geef uw e-mailadres en wachtwoord op. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt, gebruik je een app-wachtwoord.
  4. Tik op Volgende.
  5. Schakel Contacten in.
  6. Tik bovenaan op Opslaan.

Als je de synchronisatie wilt starten, open je de app Contacten van je iPhone of iPad.

Als je een Google-account van je werk of school hebt

Bekijk hoe je contacten synchroniseert op je werk- of schoolapparaat om te zorgen dat je gegevens kunt bekijken zoals functietitels of werkadressen uit een bedrijfsoverzicht.

Contacten worden niet gesynchroniseerd

Zorg ervoor dat je Google-account aan je iPhone of iPad is gekoppeld via SSL, de aanbevolen veilige verbinding.

1. Open de app Instellingen van uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Contacten en dan Accounts.
  3. Tik op uw Google-account.
  4. Schakel Contacten in.
  5. Tik op Account en dan Geavanceerd.
  6. Schakel 'Gebruik SSL' in.
  7. Tik op Account en dan Gereed.
  8. Probeer opnieuw uw account toe te voegen.