Synkroniser Google Kontakter med din mobilenhed eller computer

Google Contacts Sync

Du kan synkronisere Google Kontakter til en telefon, tablet eller computer. Når du redigerer oplysningerne for en kontakt, kan ændringerne ses på alle enheder.

På en Mac-computer

1. Åbn Systemindstillinger på din Mac.
  2. Klik på Internetkonti.
  3. Klik på Google.
    Bemærk! Hvis du vil bruge en anden konto, kan du trykke på Tilføj Tilføj og så Google nederst til venstre.
  4. Angiv din mailadresse og adgangskode. Klik på Næste.
  5. Markér Kontakter.
  6. Klik på Udfør.

På en computer med Windows 10

1. Åbn Indstillinger på din Windows-computer.
  2. Klik på Konti og så Mail- og appkonti og så Tilføj en konto og så Google.
  3. Angiv din mailadresse og adgangskode.
  4. Gennemgå tilladelserne, og klik på Tillad.
  5. Klik på Udfør.