Synkroniser Google Kontakter med din mobilenhed eller computer

Google Contacts Sync

Du kan synkronisere Google Kontakter til en telefon, tablet eller computer. Når du redigerer oplysningerne for en kontakt, kan ændringerne ses på alle enheder.

Dine Google-kontakter synkroniseres med din Android-enhed, når du logger ind. Ændringer af dine kontakter synkroniseres automatisk, så de er sikkerhedskopieret og opdateret. Hvis flere Google-konti er logget ind på den samme enhed, synkroniseres Google-kontakter fra alle konti med enheden.

Vigtigt! Hvis du bruger en Google-konto til arbejde eller skole, skal du downloade appen Kontakter for at få alle kontaktoplysninger såsom stillinger.

Backup og synkronisering af kontakter på enheden med Google Kontakter
Hvis du har kontakter, der er gemt på din enhed, og som er markeret som "Telefon", "Enhed" eller "Lokal" i appen Kontakter, og du vil have dem synkroniseret med Google Kontakter, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og synkroniserer kontakter på enheden.
Aktivér eller deaktiver synkronisering af Google Kontakter
Vigtigt! Når du deaktiverer synkroniseringen af Google Kontakter:
  • Dine kontakter fjernes fra din enhed. Hvis du vil erstatte kontakterne på din enhed, skal du aktivere synkronisering af Google Kontakter igen.
  • Du mister de ændringer, du har foretaget på din enhed, og som endnu ikke er synkroniseret med skyen. Hvis du vil være sikker på, at disse ændringer gemmes i skyen, skal du følge vejledningen nedenfor for at synkronisere manuelt, før du deaktiverer synkroniseringen af Google Kontakter:
  1. Åbn enhedsindstillingerne på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Alle tjenester og derefter Indstillinger for Google-apps.
  3. Tryk på Synkronisering af Google Kontakter og derefter Status.
  4. Aktivér eller deaktiver Synkronisering af Google Kontakter .
Deaktiver automatisk synkronisering
Hvis du vil have Google Kontakter på din enhed, men ikke vil have, at dine ændringer synkroniseres automatisk med skyen, kan du stoppe automatisk synkronisering:
  1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk Adgangskoder og konti.
  3. Vælg din Google-konto.
    • Hvis der er flere konti, skal du vælge den, hvis indstilling du vil ændre.
  4. Tryk på Kontosynkronisering.
  5. Deaktiver Kontakter .
Synkroniser kontakter manuelt
Hvis automatisk synkronisering er deaktiveret, og du vil opdatere dine kontakter, kan du synkronisere Google Kontakter manuelt:
  1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Alle tjenester og derefter Indstillinger for Google-apps.
  3. Tryk på Synkronisering af Google Kontakter og derefter Status.
  4. Tryk på Opdater .

Du kan også gøre dette i appen Google Kontaktpersoner:

1. Åbn appen Kontakter Personer på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Træk listen over kontakter ned for at synkronisere.