Synkroniser Google Kontakter med din mobilenhed eller computer

Google Contacts Sync

Du kan synkronisere Google Kontakter til en telefon, tablet eller computer. Når du redigerer oplysningerne for en kontakt, kan ændringerne ses på alle enheder.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Kontakter. Du skal muligvis rulle ned.
  3. Tryk på Tilføj konto. Hvis du allerede har synkroniseret en Google-konto med din enhed, skal du trykke på Konti.
  4. Tryk på Tilføj konto og så Google.
  5. Følg vejledningen for at logge ind på din Google-konto.
  6. Vælg, hvilke Google-apps der skal synkroniseres med din enhed. Du kan til enhver tid opdatere disse indstillinger.
  7. Tryk på Gem.

Åbn appen Kontakter på din iPhone eller iPad for at starte synkroniseringen.

Hvis du har en arbejds- eller skolekonto via Google

Se, hvordan du synkroniserer kontakter på din arbejds- eller skoleenhed, så du er sikker på at kunne se oplysninger såsom stillingsbetegnelser eller arbejdsadresser fra et virksomhedsindeks.

Kontakter synkroniseres ikke

Sørg for, at din Google-konto er knyttet til din iPhone eller iPad ved hjælp af SSL, som er den anbefalede sikre forbindelse.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Kontakter og så Konti.
  3. Tryk på din Google-konto.
  4. Aktivér "Kontakter".
  5. Tryk på Konto og så Avanceret.
  6. Aktivér "Brug SSL".
  7. Tryk på Konto og så Udfør.
  8. Prøv at tilføje din konto igen.