Sincronitzar els contactes de Google amb el dispositiu mòbil o amb l'ordinador

Google Contacts Sync

Podeu sincronitzar els vostres contactes de Google amb un telèfon, una tauleta i un ordinador. Quan canvieu un contacte, canviarà en tots els dispositius.

1. Obriu l'aplicació Configuració a l'iPhone o a l'iPad.
  2. Toqueu Contactes. Pot ser que hàgiu de desplaçar-vos cap avall.
  3. Toqueu Afegir compte. Si ja heu sincronitzat un Compte de Google amb el vostre dispositiu, toqueu Comptes.
  4. Toqueu Afegir compte i després Google.
  5. Seguiu les instruccions per iniciar la sessió al vostre Compte de Google.
  6. Trieu quines aplicacions de Google voleu que se sincronitzin amb el dispositiu. Podeu actualitzar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment.
  7. Toqueu Desar.

Per iniciar la sincronització, obriu l'aplicació Contactes de l'iPhone o l'iPad.

Si teniu un Compte de Google de la feina o d'un centre educatiu

Per assegurar-vos que podeu veure certes dades, com ara els càrrecs o les adreces de la feina d'un directori de l'empresa, obteniu informació sobre com podeu sincronitzar els contactes al dispositiu de la feina o d'un centre educatiu.

Els contactes no se sincronitzen

Comproveu que tingueu el Compte de Google connectat a l'iPhone o l'iPad mitjançant un protocol SSL, la connexió segura recomanada.

1. Obriu l'aplicació Configuració de l'iPhone o l'iPad.
  2. Toqueu Contactes i després Comptes.
  3. Toqueu el vostre Compte de Google.
  4. Activeu "Contactes".
  5. Toqueu Compte i després Avançat.
  6. Activeu "Usar SSL".
  7. Toqueu Compte i després Fet.
  8. Proveu de tornar a afegir el compte.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda