Sincronitzar els contactes de Google amb el dispositiu mòbil o amb l'ordinador

Google Contacts Sync

Podeu sincronitzar els vostres contactes de Google amb un telèfon, una tauleta i un ordinador. Quan canvieu un contacte, canviarà en tots els dispositius.

En un ordinador Mac

1. A l'ordinador Mac, obre Preferències del sistema.
  2. Fes clic a Comptes d'Internet.
  3. Fes clic a Google.
    Nota: per fer servir un altre compte, a la part inferior esquerra, fes clic a Afegir Afegeix i després Google
  4. Introdueix la teva adreça electrònica i la contrasenya. Fes clic a Següent.
  5. Marca Contactes.
  6. Fes clic a Fet.

En un ordinador amb Windows 10

1. En un ordinador Windows, obre Configuració.
  2. Fes clic a Comptes i després Comptes de correu i d'aplicacions i després Afegeix un compte i després Google.
  3. Introdueix la teva adreça electrònica i la contrasenya.
  4. Revisa els permisos i, a continuació, fes clic a Permet.
  5. Fes clic a Fet.