Sincronitzar els contactes de Google amb el dispositiu mòbil o amb l'ordinador

Google Contacts Sync

Podeu sincronitzar els vostres contactes de Google amb un telèfon, una tauleta i un ordinador. Quan canvieu un contacte, canviarà en tots els dispositius.

En iniciar la sessió, els contactes de Google se sincronitzen amb el dispositiu Android. Els canvis als contactes se sincronitzaran automàticament per tenir-ne una còpia de seguretat i mantenir-los actualitzats. Si més d'un Compte de Google té la sessió iniciada al mateix dispositiu, els contactes de Google de tots els comptes se sincronitzaran amb el dispositiu.

Important: si utilitzeu un Compte de Google de la feina o d'un centre educatiu, baixeu l'aplicació Contactes per obtenir totes les dades de contacte, com ara els càrrecs laborals.

Crear una còpia de seguretat dels contactes d'un dispositiu i sincronitzar-los amb Contactes de Google
Si teniu contactes desats al vostre dispositiu, amb les etiquetes "Telèfon", "Dispositiu" o "Local" a l'aplicació Contactes, i voleu que se sincronitzin amb Contactes de Google, consulteu com podeu crear una còpia de seguretat dels contactes del dispositiu i sincronitzar-los.
Activar o desactivar la sincronització de Contactes de Google
Important: si desactiveu la sincronització de Contactes de Google:
  • Els contactes se suprimiran del vostre dispositiu. Per substituir-los al dispositiu, torneu a activar la sincronització de Contactes de Google.
  • Perdreu els canvis que hàgiu fet al dispositiu i que encara no s'hagin sincronitzat al núvol. Per assegurar-vos que els canvis es desin al núvol, seguiu aquestes instruccions per sincronitzar els contactes manualment abans de desactivar la sincronització de Contactes de Google:
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu la configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Google i, a continuació, Tots els serveis i, a continuació, Configuració d'aplicacions de Google.
  3. Toqueu Sincronització de Contactes de Google i, a continuació, Estat.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Sincronització de Contactes de Google.
Desactivar la sincronització automàtica
Si voleu tenir Contactes de Google al dispositiu, però no voleu que els canvis se sincronitzin automàticament al núvol, podeu aturar la sincronització automàtica:
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Contrasenyes i comptes.
  3. Trieu el vostre Compte de Google.
    • Si teniu diversos comptes, trieu el compte de què vulgueu canviar la configuració.
  4. Toqueu Sincronització del compte.
  5. Desactiveu Contactes.
Sincronitzar els contactes manualment
Si la sincronització automàtica està desactivada i voleu actualitzar els contactes, podeu utilitzar Contactes de Google per sincronitzar-los manualment:
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Google i, a continuació, Tots els serveis i, a continuació, Configuració d'aplicacions de Google.
  3. Toqueu Sincronització de Contactes de Google i, a continuació, Estat.
  4. Toqueu Actualitza .

També ho podeu fer utilitzant l'aplicació Contactes de Google:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes Persones.
  2. Per sincronitzar els contactes, llisqueu cap avall a la llista de contactes.