Permetre que un altre usuari accedeixi als contactes

Si utilitzeu Workspace, podeu donar permís a altres usuaris del vostre domini perquè accedeixin als vostres contactes i els gestionin. Aquests delegats podran afegir contactes i actualitzar-ne algunes dades, com ara el nom, el número de telèfon i l'adreça.

Ara els delegats de contactes tenen més opcions de gestió. Si teníeu delegats abans de la darrera actualització i no els heu tornat a aprovar, és possible que hagin perdut l'accés. Tanmateix, sempre els podeu tornar a convidar.

Important: el permís per accedir als contactes no dona accés al vostre compte de correu electrònic.

Requisits

Delegar contactes

1. Navegueu fins a Contactes de Google.
    • Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió amb el vostre compte de treball o de centre educatiu.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració A continuació, Accés delegat.
  3. Feu clic a Convida un delegat.
  4. Introduïu el nom o l'adreça electrònica de l'usuari a qui vulgueu donar permís per gestionar els contactes.
    • Consell: podeu introduir fins a 25 noms, separats per comes.
  5. Feu clic a Envia.

Ara els usuaris que convideu podran accedir als vostres contactes.

Consell: els usuaris no podran veure ni editar els contactes delegats amb l'aplicació Contactes des d'un dispositiu mòbil.

Informació sobre què poden i què no poden fer els delegats

Els delegats poden:

• Afegir contactes nous amb els botons "Crea un contacte" o "Contacte nou".
  • Editar o suprimir contactes de la llista de contactes delegats.
  • Cercar contactes amb la barra de cerca.
  • Desfer canvis.
  • Afegir, editar i suprimir etiquetes per als contactes de la llista de contactes delegats.
  • Gestionar la secció Altres contactes.

Els delegats no poden:

• Importar contactes.
  • Exportar o reenviar contactes.
  • Cercar i combinar contactes duplicats.
  • Canviar la configuració o les preferències.
  • Cercar i suprimir els contactes de la paperera.

Gestionar els contactes que us han delegat

Si una persona de la vostra organització us dona accés als seus contactes, els podeu gestionar des del vostre compte.

1. Aneu a Contactes de Google.
    • Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió al vostre compte de treball o de centre educatiu.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu el nom de la persona que us ha delegat els seus contactes.
    • Ara podeu gestionar els seus contactes.
  3. Els contactes que afegiu o editeu quan gestioneu els seus contactes apareixeran als seus contactes, no als vostres.

Ara podeu:

• Afegir, editar i suprimir els seus contactes.
  • Cercar entre els seus contactes amb la barra de cerca.
  • Si cerqueu un contacte delegat que té el mateix nom o la mateixa adreça electrònica que un contacte del directori, el resultat de la compleció automàtica serà el contacte del directori.
  • Afegir etiquetes als seus contactes, editar-ne i suprimir-ne (a partir de novembre de 2023).
  • Gestionar els seus altres contactes (a partir de novembre de 2023).

Per canviar entre persones que us han delegat els seus contactes, seleccioneu el nom d'una d'aquestes persones. Només podeu revisar i gestionar els contactes de la persona que heu seleccionat.

Cercar els contactes que us han delegat

Si us han delegat molts contactes, podeu cercar un contacte a la llista de contactes per trobar-lo ràpidament. Seguiu aquests passos per cercar contactes delegats:

1. Aneu a Contactes de Google.
    • Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió al vostre compte de treball o de centre educatiu.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú A continuació, Contactes delegats i, a continuació, al nom de la persona que us ha delegat els seus contactes.
  3. Al quadre de cerca que hi ha a la part superior, escriviu el nom o l'adreça electrònica del contacte que vulgueu cercar i premeu Retorn.

Consell: si cerqueu un contacte delegat que té el mateix nom o la mateixa adreça electrònica que un contacte del directori, el resultat de la compleció automàtica serà el contacte del directori.

Recursos relacionats

Desar informació de contacte en interaccionar amb persones