Ik krijg een foutmelding voor Contacten

"Gmail is temporarily unable to access your contacts"

We zijn bezig het probleem op te lossen, dus u kunt het na een paar minuten opnieuw proberen.

Terwijl we het probleem proberen op te lossen, kunt u nog steeds mensen e-mailen vanuit Gmail door hun volledige e-mailadres te typen.

"Can't update contact"

Als u deze foutmelding krijgt, heeft u mogelijk uw opslagquotum voor Contacten overschreden. Dit betekent dat u mogelijk te veel contacten of te veel informatie voor één contact heeft opgeslagen.

U kunt maximaal 25.000 contacten of 20 MB opslaan zonder foto's.

For each contact, you can save up to:

• 128 KB
  • 1,024 characters per field (except "Notes")
  • 500 fields total

You can also: