Jeg får en fejl vedrørende kontakter

"Gmail is temporarily unable to access your contacts"

Vent et par minutter, mens vi arbejder på at løse problemet, og prøv igen.

Mens vi arbejder på at løse problemet, kan du stadig sende mails til personer i Gmail ved at indtaste deres fulde mailadresse.

"Can't update contact"

Hvis du får vist denne fejl, skyldes det muligvis, at du har overskredet grænsen for lagring af kontakter. Det betyder, at du muligvis har gemt for mange kontakter eller for mange oplysninger om én kontakt.

Du kan gemme op til 25.000 kontakter eller 20 MB uden billeder.

For each contact, you can save up to:

• 128 KB
  • 1,024 characters per field (except "Notes")
  • 500 fields total

You can also: