Rebo un error de Contactes

"Gmail is temporarily unable to access your contacts"

Estem treballant per solucionar el problema. Torna-ho a provar d'aquí a uns minuts.

Mentrestant, pots continuar enviant correus electrònics a Gmail; només has d'escriure l'adreça electrònica completa del destinatari.

"Can't update contact"

Si veus aquest error, és possible que hagis superat la quota d'emmagatzematge de Contactes. Això vol dir que és possible que hagis desat massa contactes o massa informació d'un contacte.

Pots desar fins a 25.000 contactes o 20 MB amb fotos no incloses.

For each contact, you can save up to:

• 128 KB
  • 1,024 characters per field (except "Notes")
  • 500 fields total

You can also: