Pääsy yhteystietoihin Android-laitteen aloitusnäytön widgeteillä

Asenna Android-aloitusnäytölle tiettyjen yhteystietojen widgetejä, niin seuraavanlaiset ilmoitukset korostetaan:

• Vastaamattomat puhelut
  • Viestit
  • Tärkeät päivämäärät ja muuta

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön sallimalla pääsy aloitusnäytön yhteystietowidgetistä.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä laitteilla, joissa on Android S tai uudempi.

Widgetien asentaminen yhteystietoja varten

Android-mobiililaitteella:

1. Avaa Sovelluskirjasto.
  2. Kosketa pitkään Yhteystiedot-sovellusta .
  3. Valitse Widgetit ja sitten kosketa pitkään yksittäistä yhteystietoa.
  4. Vedä haluamaasi sijoitteluun.
  5. Valitse widgetin yhteystieto.

Pääsyn salliminen ilmoituksiin

Tärkeää:

• "Keskustelut"- ja "Ilmoitukset"-ruudut on pidettävä valittuina, jotta voit sallia ilmoitukset.
  • Ilmoitukset voi ottaa käyttöön kellokuvakkeen kautta. Yhteystietowidgetin on oltava riittävän suuri, jotta kellokuvake näkyy. Jos kellokuvaketta ei näy, paina widgetiä pitkään ja suurenna widgetin kokoa vetämällä pisteitä.
  • Yhteystietowidgetin ilmoituksia ei oteta käyttöön, jos yhteystieto on Android-työprofiilista. Lue lisää Android-työprofiileista.

Yhteystieto-widgetistä:

1. Valitse Kello  ja sitten Asetukset.
  2. Laita päälle "Salli pääsy ilmoituksiin".
  3. Valitse Salli.

Laitteen asetuksista:

1. Valitse Android-asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Laite- ja sovellusilmoitukset.
  2. Valitse Yhteystiedot-sovellus.
  3. Laita päälle "Salli pääsy ilmoituksiin".
  4. Valitse "Salli".