Få adgang til dine kontakter med widgets fra startskærmen på din Android-enhed

På Android-startskærmen kan du installere widgets for udvalgte kontakter, så følgende typer notifikationer fremhæves:

• Ubesvarede opkald
  • Beskeder
  • Vigtige datoer m.m.

Du kan aktivere notifikationer ved at tillade adgang fra en af dine kontaktwidgets på startskærmen.

Vigtigt! Denne funktion virker på enheder med Android S eller nyere.

Installer widgets for en kontakt

På din Android-mobilenhed:

1. Gå til oversigten over dine apps.
  2. Hold fingeren på appen Kontakter .
  3. Tryk på Widgets og derefter Hold fingeren på en enkelt kontakt.
  4. Træk den til den ønskede placering.
  5. Vælg en kontaktperson for widgetten.

Giv adgang til notifikationer

Vigtigt!

• Hvis du vil tillade notifikationer, skal afkrydsningsfelterne "Samtaler" og "Notifikationer" forblive markerede.
  • Notifikationer kan aktiveres via klokkeikonet. Kontaktwidgetten skal være stor nok til at vise klokkeikonet. Hvis klokkeikonet ikke er synligt, skal du give widgetten et langt tryk og derefter trække i prikkerne for at gøre widgetten større.
  • Notifikationer via kontaktwidgets aktiveres ikke, hvis kontakten er fra en Android-arbejdsprofil. Få flere oplysninger om Android-arbejdsprofiler.

Via kontaktwidgetten:

1. Tryk på klokken og derefter Indstillinger.
  2. Aktivér "Giv adgang til notifikationer".
  3. Tryk på Tillad.

Via enhedsindstillingerne:

1. Tryk på Android-indstillingerne og derefter Notifikationer og derefter Enheds- og appnotifikationer.
  2. Tryk på appen Kontakter.
  3. Aktivér "Giv adgang til notifikationer".
  4. Tryk på Tillad.