Tilføj, flyt eller importér kontakter

Du kan gemme navne, mailadresser, telefonnumre og meget mere i Google Kontakter.

De kontakter, du har gemt på din Google-konto, synkroniseres med Google Kontakter og alle dine Android-enheder.

Tilføj en kontakt

1. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Tilføj Stil et spørgsmål nederst til højre.
  3. Angiv kontaktens navn og en mailadresse eller et telefonnummer.
    • Sådan vælger du den konto, du vil gemme kontakten på: Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil ud for din mailkonto.
    • Sådan tilføjer du flere navneoplysninger: Tryk på menupilen Nedadvendt pil ud for "Navn".
    • Sådan tilføjer du et billede: Tryk på Tilføj billede øverst på skærmen. Tag eller vælg et billede, og tryk derefter på Vælg.
    • Sådan angiver du flere oplysninger, f.eks en adresse eller noter: Tryk på Flere felter.
  4. Tryk på Gem, når du er færdig.

Importér kontakter

Du kan føje alle dine kontakter til en Google-konto. Når du har importeret kontakterne, findes de stadig på din anden konto.

Fra et SIM-kort

Hvis du har et SIM-kort, hvor der er gemt kontakter på, kan du importere dem til din Google-konto.

1. Sæt SIM-kortet i din enhed.
  2. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
  3. Nederst på skærmen skal du trykke på Ret og administrer og så Importér fra SIM-kort.
  4. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du vælge den konto, du vil gemme kontakterne på.
Fra en VCF-fil

Hvis du har gemt dine kontakter som en VCF-fil, kan du importere dem til din Google-konto.

1. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Ret og administrer og så Importér fra fil.
  3. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du vælge den konto, du vil gemme kontakterne på.
  4. Find og vælg den VCF-fil, du vil importere.

Flyt en kontakt

Du kan flytte en kontakt fra andre konti til en Google-konto.

Når du flytter en kontakt, slettes vedkommende fra den oprindelige konto.

1. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg en kontakt.
  3. Øverst til højre skal du trykke på menuen Mere og så Flyt til en anden konto
  4. Vælg den Google-konto, du vil flytte kontakten til.
Luk søgning
Google-apps