Tilføj, flyt eller importér kontakter

Du kan gemme navne, mailadresser, telefonnumre og meget mere i Google Kontakter.

De kontakter, du har gemt på din Google-konto, synkroniseres med Google Kontakter og alle dine Android-enheder.

Tilføj en kontakt

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Opret kontakt nederst til højre.
  3. Angiv kontaktens oplysninger.
  4. Klik på Gem.

Importér kontakter

Fra en fil
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og så Importér.
  3. Vælg, hvordan du vil importere dine kontakter, i det vindue, der vises.
  4. Tjek, at du har gemt dine kontakter som en .csv- eller .vcf-fil. Klik derefter på CSV- eller vCard-fil  og så Vælg fil.
  5. Klik på Importér.
Fra en Gmail-konto

Trin 1: Eksportér eksisterende Gmail-kontakter

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og så Eksportér.
  3. Vælg, hvilke kontakter der skal eksporteres.
  4. Vælg Google CSV.
  5. Klik på Eksportér.
  6. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så  Log ud.

Trin 2: Importér filen

1. Gå til Google Kontakter på din computer, og log derefter ind med din anden Gmail-konto.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og så Importér.
  3. Klik på CSV- eller vCard-fil og så Vælg fil.
  4. Vælg din fil.
  5. Klik på Importér.
Jeg kan ikke importere mine kontakter

Du kan opleve problemer, når:

• Du importerer mere end 3.000 kontakter på én gang. Hvis du har mere end 3.000 kontakter, er det en god idé at dele dem op i flere CSV-filer, før du importerer dem.
  • Du har nået grænsen på 25.000 kontakter. Få flere oplysninger om begrænsninger for kontakter.
  • Kontakternes format fungerer ikke sammen med Google Kontakter. Sørg for, at dine kontakter er gemt som en CSV- eller vCard-fil.

Styr, hvem der automatisk gemmes i dine kontakter

Hvis du sender en mail til en, du ikke har tilføjet som kontakt, gemmer Google Kontakter automatisk vedkommendes mailadresse i din gruppe "Andre kontakter". Personens mailadresse vises, næste gang du sender en mail til vedkommende.

Stop med automatisk at gemme kontakter, du sender mails til
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Vælg Jeg tilføjer selv kontakter i sektionen "Opret kontaktpersoner til autofuldførelse".
  4. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.
Se "Andre kontakter", du har sendt mails til
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og så Andre kontakter.

Bemærk! Hvis du bruger en iPhone, iPad eller en Android-enhed, kan du ikke se Andre kontakter.

Slet "Andre kontakter", du har sendt mails til
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og så Andre kontakter.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kontakter, du vil vælge.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Slet og så Slet.