Tilføj, flyt eller importér kontakter

Du kan gemme navne, mailadresser, telefonnumre og meget mere i Google Kontakter.

De kontakter, du har gemt på din Google-konto, synkroniseres med Google Kontakter og alle dine Android-enheder.

Tilføj en kontakt

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Opret kontakt øverst til venstre.
  3. Klik på Opret kontakt eller Opret flere kontakter.
  4. Angiv kontaktens oplysninger.
  5. Klik på Gem.

Importér kontakter

Fra en fil
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Importér Download til venstre.
  3. Klik på Vælg fil.
  4. Vælg din fil.
  5. Klik på Importér.
Fra en Gmail-konto

Trin 1: Eksportér eksisterende Gmail-kontakter

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Eksportér øverst til højre.
  3. Vælg, hvilke kontakter der skal eksporteres.
  4. Vælg Google CSV.
  5. Klik på Eksportér.
  6. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og derefter Log ud.

Trin 2: Importér filen

1. Gå til Google Kontakter på din computer, og log derefter ind med din anden Gmail-konto.
  2. Klik på Importér Download til venstre.
  3. Klik på Vælg fil.
  4. Vælg din fil.
  5. Klik på Importér.
Jeg kan ikke importere mine kontakter

Du kan opleve problemer, når:

• Du importerer mere end 3.000 kontakter på én gang. Hvis du har mere end 3.000 kontakter, er det en god idé at dele dem op i flere CSV-filer, før du importerer dem.
  • Du har nået grænsen på 25.000 kontakter. Få flere oplysninger om begrænsninger for kontakter.
  • Kontakternes format fungerer ikke sammen med Google Kontakter. Sørg for, at dine kontakter er gemt som en CSV- eller vCard-fil.

Tip! Hvis du opretter en CSV-fil, skal du sørge for, at den har de rigtige headere. Download en skabelon her.

Administrer, hvem der automatisk gemmes i dine kontakter

Hvis du sender en mail til en, du ikke har tilføjet som kontakt, gemmer Google Kontakter automatisk vedkommendes mailadresse i din gruppe "Andre kontakter". Personens mailadresse vises, næste gang du sender en mail til vedkommende.

Stop med automatisk at gemme kontakter, du sender mails til
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Jeg tilføjer selv kontakter i sektionen "Opret kontakter til autofuldførelse".
  4. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.
Se "Andre kontakter", du har sendt mails til
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Andre kontakter til venstre.

Bemærk! Hvis du bruger en iPhone, iPad eller en Android-enhed, kan du ikke se Andre kontakter.

Slet "Andre kontakter", du har sendt mails til
  1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Klik på Andre kontakter til venstre.
  3. Du kan vælge kontakter ved at pege på deres navne og derefter markere de afkrydsningsfelter, der vises.
  4. Øverst skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet og derefter Slet.

Se kontakthistorik

Hvis du tilføjer eller redigerer en kontakt, forbliver opdateringshistorikken tilgængelig for kontakten.

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Vælg kontakten.

Kontaktens historik vises under "Historik" nederst til højre.

Tip! Gamle kontakter har muligvis ikke en historik over tilføjelser og redigeringer.