Afegir, moure o importar contactes

Pots desar noms, adreces electròniques, números de telèfon i altres dades a Contactes de Google.

Els contactes desats al teu Compte de Google se sincronitzen amb Contactes de Google i amb tots els teus dispositius Android.

Afegir un contacte

1. Obre l'aplicació Contactes al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix Afegeix una pregunta.
  3. Introdueix el nom i una adreça electrònica o un número de telèfon del contacte.
    • Per seleccionar el compte en què vols desar el contacte, toca la fletxa avall Fletxa avall al costat del compte de correu electrònic en qüestió.
    • Per afegir més dades al nom, toca la fletxa avall Fletxa avall al costat de "Nom".
    • Per afegir una foto, toca Afegeix una foto a la part superior. Captura o selecciona una foto nova i, a continuació, toca Tria.
    • Per introduir més informació, com ara l'adreça postal o altres notes, toca Més camps.
  4. Quan acabis, toca Desa.

Importar contactes

Pots afegir tots els teus contactes a un Compte de Google. Després d'importar-los, continuaran al teu altre compte.

Des d'una targeta SIM

Si tens una targeta SIM amb els contactes desats, pots importar-los al teu Compte de Google.

1. Insereix la targeta SIM al dispositiu.
  2. Obre l'aplicació Contactes al telèfon o a la tauleta Android.
  3. A la part inferior, toca Corregeix i gestiona i, a continuació, Importa des de la SIM.
  4. Si tens diversos comptes al dispositiu, tria aquell en què vulguis desar els contactes.
Des d'un fitxer VCF

Si has desat contactes en un fitxer VCF, pots importar-los al teu Compte de Google.

1. Obre l'aplicació Contactes al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior, toca Corregeix i gestiona i, a continuació, Importa des del fitxer.
  3. Si tens diversos comptes al dispositiu, tria aquell en què vulguis desar els contactes.
  4. Cerca i selecciona el fitxer VCF que vulguis importar.

Moure un contacte

Pots moure un contacte d'un altre compte a un Compte de Google.

En moure un contacte, se suprimeix del compte original. Segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Contactes al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona un contacte.
  3. A la part superior dreta, toca Menú Més i, a continuació, Mou a un altre compte.
  4. Tria el Compte de Google al qual vulguis moure el contacte.