Härledd demografisk information

I likhet med många annonser på webben rapporterar Google Surveys härledd information om anonyma enkätdeltagares ålder och kön baserat på webbplatserna de besöker samt platsinformation baserat på IP-adresser.

Se vilka preferenser som är kopplade till din webbläsare

Tänk på att kategoriseringen av användarna inte alltid blir korrekt. Om ett hushåll till exempel använder en gemensam dator kan vi komma att kategorisera användaren baserat på hushållets kombinerade intressen.

Om inget annat anges är alla svar anonyma och sammanslagna. Vissa enkäter, bland annat lokala enkäter, kan användas för att inhämta feedback om en plats du nyligen har besökt och begära tillstånd att publicera dina svar offentligt.

Läs mer om Googles sekretesspolicy på www.google.se/policies/privacy.