Google Workspace-tjänster som stöds i Cloud Search

Google Cloud Search har för närvarande stöd för följande Google Workspace-tjänster:

• Kalender
  • Global katalog för kontakter (omfattar inte personliga kontakter)
  • Drive (inklusive Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär)
  • Gmail
  • Grupper
  • Keep
  • Klassiska Sites
  • Nya Sites

Användningsgränser för Cloud Search

• Innehåll som har skapats i andra organisationer som använder Google Workspace och som har delats med dig visas inte i sökresultaten.
  • Borttagna e-postmeddelanden och utkast till e-postmeddelanden visas inte i sökresultaten.
  • Endast händelser från den primära kalendern visas i sökresultaten. Cloud Search har för närvarande inte stöd för sekundära kalendrar eller kalendrar som delas med dig.
  • Endast de första tusen orden i stora dokument är sökbara.