Understøttede Google Workspace-tjenester i Cloud Search

Google Cloud Search understøtter i øjeblikket følgende Google Workspace-tjenester:

• Kalender
  • Globalt indeks for kontakter (indeholder ikke personlige kontakter)
  • Drev (herunder Docs, Sheets, Slides og Analyse)
  • Gmail
  • Grupper
  • Keep
  • Klassisk Sites
  • Ny Sites

Forbrugsgrænser for Cloud Search

• Indhold, der er oprettet i andre Google Workspace-organisationer og delt med dig, vises ikke i søgeresultater.
  • Slettede mails og mailkladder vises ikke i søgeresultater.
  • Det er kun begivenheder fra din primære kalender, der vises i søgeresultaterne. Cloud Search understøtter i øjeblikket ikke sekundære kalendere eller kalendere, der er delt med dig.
  • I store dokumenter kan du kun søge i de første par tusinde ord.