Doorgaan waar u bent gebleven

Deze functie is beschikbaar in Google Workspace.

Met de assistentiekaart 'Doorgaan waar u bent gebleven' kunt u eenvoudig teruggaan naar documenten waaraan u heeft gewerkt. Bekijk snel de documenten in Google Drive die u onlangs heeft bekeken of bewerkt, of waarop iemand anders heeft gereageerd.

1. Log in bij Cloud Search via cloudsearch.google.com.

Als u niet kunt inloggen, maakt uw account geen gebruik van Cloud Search. Meer informatie.

2. Ga naar de kaart Doorgaan waar u bent gebleven.
  3. Als er meer dan drie items zijn, klikt u op Meer weergeven om alle items te zien.
  4. Klik op een item om het document te openen in Drive.
  5. Klik op Terug om terug te gaan naar de homepage.