Vad är Google Cloud Search?

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Business Standard och Business Plus, Enterprise Standard och Enterprise Plus, Education Plus, Enterprise Essentials och Enterprise Essentials Plus, G Suite Business, Cloud Search Platform (kontakta kontoansvarig på Google)Jämför utgåvor

Använd Google Cloud Search för att hitta information du behöver i jobbet – var du än är med datorn, telefonen eller surfplattan. Du kan söka i organisationens innehåll i Google Workspace-tjänster eller datakällor från tredje part.

Hitta det du behöver

När du är inloggad på Google-kontot för jobbet eller skolan kan du snabbt hitta den information du behöver från organisationens innehållskällor.

Finjustera sökningarna med sökoperatorer och filter och se anpassade förslag. Om du vill använda Cloud Search när du är på språng installerar du mobilappen.

Planera arbetsdagen med assistentkort

Om du har Google Workspace-tjänster får du anpassad information i rätt tid under arbetsdagen så att du kan vara organiserad och förberedd. Kort visas på startsidan för Cloud Search baserat på den senaste aktiviteten och kommande händelser, exempelvis dina schemalagda möten i Google Kalender och arbetet som pågår omkring dig. Läs mer om assistentkort.

Om dina behörighetsinställningar

För Google Workspace-innehåll följer Cloud Search samma delningsmodell som används i Google Workspace-tjänster. Det innebär att innehåll som du ser baseras på delningsinställningarna som gäller för dina andra Google Workspace-tjänster, som Google Drive, Kalender, Sites och Grupper.

För innehåll som inte kommer från Google Workspace baseras sökresultaten du ser på den delningsmodell som har skapats av din organisation.

Relaterade ämnen för Google Workspace

Så här får du åtkomst till Cloud Search

Du får åtkomst till Cloud Search på alla webbläsare som stöds.

Logga in i Cloud Search på cloudsearch.google.com.

Om det inte går att logga in beror det på att ditt konto saknar Cloud Search. Läs mer

Obs! Om du vill använda tjänsten Cloud Search måste organisationen aktivera den.