Vad är Google Cloud Search?

Använd Google Cloud Search för att hitta information du behöver i jobbet – var du än är med datorn, mobilen eller surfplattan. Du kan söka i organisationens innehåll i G Suite-tjänster eller i datakällor från tredje part.

Cloud Search ingår i utgåvorna G Suite Enterprise, G Suite Enterprise for Education, eller Business. Jämför versioner

Hitta det du behöver

När du är inloggad på Google-kontot för jobbet eller skolan kan du snabbt hitta den information du behöver från organisationens innehållskällor. Sökresultaten kommer från innehåll i organisationens domän.

Finjustera sökningarna med sökoperatorer och filter och se anpassade förslag. Om du vill använda Cloud Search när du är på språng installerar du mobilappen.

Planera arbetsdagen med assistentkort

Om du har G Suite-tjänster får du anpassad information i rätt tid under arbetsdagen så att du kan vara organiserad och förberedd. Kort visas på startsidan för Cloud Search baserat på den senaste aktiviteten och kommande händelser, exempelvis dina schemalagda möten i Google Kalender och arbetet som pågår omkring dig. Läs mer om assistentkort.

Om dina behörighetsinställningar

För G Suite-innehåll följer Cloud Search samma delningsmodell som används i G Suite. Det innebär att innehåll visas utifrån delningsinställningarna som gäller för dina andra G Suite-tjänster, exempelvis Drive, Kalender, Sites och Grupper.

För innehåll som inte kommer från G Suite baseras sökresultaten du ser på den delningsmodell som har skapats av din organisation.

Relaterade ämnen för G Suite

Så här får du åtkomst till Cloud Search

Du får åtkomst till Cloud Search på alla webbläsare som stöds.

Logga in i Cloud Search på cloudsearch.google.com.

Om det inte går att logga in beror det på att ditt konto saknar Cloud Search. Läs mer

Obs! Om du vill använda tjänsten Cloud Search måste organisationen aktivera den.