Wat is Google Cloud Search?

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Business Standard en Business Plus; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Plus; Enterprise Essentials en Enterprise Essentials Plus; G Suite Business; Cloud Search Platform (neem contact op met uw Google-accountmanager)Versies vergelijken

Gebruik Google Cloud Search om de informatie te vinden die u nodig heeft voor uw werk, waar u ook bent, via uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Google Cloud Search zoekt in de content van uw organisatie in Google Workspace-services of gegevensbronnen van derden.

Vind wat u nodig heeft

U vindt snel alles wat u nodig heeft uit de contentbronnen van uw organisatie als u bent ingelogd op uw Google-account van uw werk of school.

Verfijn uw zoekopdrachten met zoekoperators en filters en krijg gerichte suggesties. Installeer de mobiele app om Cloud Search onderweg te gebruiken.

Uw werkdag organiseren met assistentiekaarten

Als u Google Workspace-services gebruikt, krijgt u gedurende de werkdag actuele, aangepaste informatie zodat u steeds georganiseerd en voorbereid bent. U ziet kaarten op de Cloud Search-homepage gebaseerd op recente activiteit en toekomstige afspraken, zoals uw geplande vergaderingen in Google Agenda en het werk dat er in uw omgeving wordt uitgevoerd. Meer informatie over assistentiekaarten

Over uw instellingen voor rechten

Voor Google Workspace-content volgt Cloud Search dezelfde instellingen voor delen als voor andere Google Workspace-services. De content die u ziet, is gebaseerd op de instellingen voor delen die al gelden voor uw andere Google Workspace-services, zoals Google Drive, Agenda, Sites en Groepen.

Voor content die niet van Google Workspace is, zijn de zoekresultaten die u ziet gebaseerd op de instellingen voor delen van uw organisatie.

Gerelateerde onderwerpen voor Google Workspace

Toegang tot Cloud Search

U heeft via alle ondersteunde browsers toegang tot Cloud Search.

Log in bij Cloud Search via cloudsearch.google.com.

Als u niet kunt inloggen, maakt uw account geen gebruik van Cloud Search. Meer informatie.

Opmerking: De Cloud Search-service moet zijn ingeschakeld voor uw organisatie voordat u deze kunt gebruiken.